Παρακαλώ περιμένετε μέχρι να εμφανιστεί η σελίδα...

Εάν αυτό το μήνυμα εμφανίζεται για πολύ ώρα, πατήστε εδώ.

PrettySaloon Ραντεβού


Αποτρίχωση Εφήβαιου (full bikini)

Αποτρίχωση με ζεστό κερί για ολόκληρη τη περιοχή της ηβικής χώρας για γυναίκες. Περιλαμβάνει όλη τη περιοχή του ηβικού τριγώνου. Συνήθως αναφέρεται ως «φούλ μπικίνι».

Αναλυτικά:

Λόγω της ιδιαίτερης ευαισθησίας στη περιοχή, πρώτα βάζουμε πούδρα και μετά εφαρμόζουμε ζεστό κερί με σπάτουλα. Σε μεγάλες περιοχές μπορεί να γίνει εφαρμογή με ρολέτα, αλλά στις μικρές αποκλειστικά με σπάτουλα. Η αφαίρεση γίνεται με διηθητικές ταινίες αποτρίχωσης, και τα υπολείμματα του κεριού αφαιρούνται με ειδικό λάδι για μετά την αποτρίχωση, που παράλληλα ενυδατώνει τη ταλαιπωρημένη από την αποτρίχωση επιδερμίδα. Τέλος, η πούδρα ή ειδική κρέμα με αντιφλογιστικές ιδιότητες θα καταπραΰνει τη περιοχή.

Το λάδι για μετά την αποτρίχωση που χρησιμοποιούμε, παράγεται από το Alex Make Me Pretty και περιέχει αμύγδαλο και λεβάντα αφήνοντας το δέρμα ιδιαίτερα ενυδατωμένο και υγιές.

Λόγω της ιδιαιτερότητας της ηβικής χώρας, η αποτρίχωση γίνεται σε πολύ μικρά τμήματα και για αυτό έχει μεγαλύτερη διάρκεια σαν υπηρεσία. Εάν δεν έχετε ξανακάνει αποτρίχωση στη περιοχή, ζητήστε από την αισθητικό μας να ξεκινήσει σε πολύ μικρότερα από το συνηθισμένο τμήματα.


Προσοχή:
Οι τρίχες θα πρέπει να φαίνονται για να αφαιρεθούν με το κερί. Ιδανικό μέγεθος είναι 2-4 χιλιοστά, και δε θα πρέπει να είστε σε έμμηνο ρύση. Καλό θα είναι να αποφύγετε την αποτρίχωση ακόμη και 3-4 μέρες πριν την εμμηνόρροια γιατί ενδέχεται να πονέσετε περισσότερο από το συνηθισμένο.


Τιμή: 19.90 €
Διάρκεια (περίπου): 45 λεπτά
Υπηρεσία για: Γυναίκες
Παρέχεται σε: Κατάστημα Αμπελοκήπων

Πρόσθετες Υπηρεσίες που ίσως χρειάζεστε:

Η υπηρεσία βρίσκεται σε προσφορά!!

 • Από 19,90 € μόνο 13,93 € (Κερδίζετε:5,97 € -30%)!.
 • Αλλες σχετικές υπηρεσίες:

  Αποτρίχωση Ανω Χείλους (Μουστάκι)
  Σχηματισμός Φρυδιών (Πρόσθετο)
  Αποτρίχωση Μπικίνι (γραμμή)
  Αποτρίχωση Πόδια Γυναίκες
  Αποτρίχωση Μηροί
  Αποτρίχωση Κοιλιά
  Αποτρίχωση Παρειές - Πηγούνι
  Αποτρίχωση Χέρια (Γυναίκες)

 • Για να κλείσετε ραντεβού, πατήστε εδώ.


  © 2022 PrettySaloon - Σύστημα On-Line ραντεβού
  Τηλέφωνο Ραντεβού: 211 77 0 77 88 και 210.220.89.00