Παρακαλώ περιμένετε μέχρι να εμφανιστεί η σελίδα...

Εάν αυτό το μήνυμα εμφανίζεται για πολύ ώρα, πατήστε εδώ.

PrettySaloon Ραντεβού


Τεχνητά Νύχια (Τζελ/Ακρυλικό) + Ημιμόνιμο

Νέα εφαρμογή τεχνητών νύχιών με Ακρυλλικό, Gel ή AcryGel. Με tips ή φόρμα και βάψιμο με ημιμόνιμο βερνίκι, χωρίς επιπλέον σχέδια. Δώστε στα νύχια σας το σχήμα και το χρώμα που θέλετε.

Αναλυτικά:

Τα τεχνητά νύχια, χρησιμεύουν κυρίως για να επεκτείνουμε το φυσικό νύχι και να δώσουν ένα μόνιμο σχήμα και σχέδιο. Εάν δεν θέλετε να κάνετε προέκταση του φυσικού νυχιού, μπορείτε να επιλέξετε το ημιμόνιμο βερνίκι ή τη φυσική ενίσχυση με τζελ.

Διαρκεί περίπου 20-40 μέρες ανάλογα με τη φυσική προέκταση του νυχιού. Σαν υλικό, διατηρείται αναλλοίωτο στο νύχι για πολύ περισσότερο. Όμως, επειδή το νύχι μεγαλώνει, εμφανίζεται ένα κενό στο επάνω μέρος που το καθιστά άσχημο μετά από 15-25 μέρες ανάλογα τη ταχύτητα που μεγαλώνει το νύχι σε κάθε οργανισμό. Όταν συμβεί αυτό, μπορείτε να επιλέξετε τη συντήρηση του υλικού.

Η υπηρεσία αφορά την εφαρμογή των τεχνητών με φόρμα ή τιπς με ακρυλικό ή τζελ ή AcryGel και βάψιμο με ημιμόνιμο βερνίκι χωρίς σχέδια.

Τα νύχια δεν θα πρέπει να έχουν άλλο υλικό επάνω τους, εκτός από απλό βερνίκι. Εάν έχουν ημιμόνιμο θα πρέπει να προστεθεί η υπηρεσία αφαίρεσης ημιμόνιμου. Εάν έχετε ήδη τεχνητά επιλέξτε συντήρηση. Διαφορετικά εάν θέλετε ολική αφαίρεση και επανατοποθέτηση θ απρέπει να επιλέξετε και την αφαίρεση τεχνητών.


Προσοχή:
Εάν θέλετε επιμήκυνση του φυσικού νυχιού, θα πρέπει το ήδη υπάρχον νύχι να είναι αρκετό ώστε να μπορεί να κρατήσει τη βάση της επέκτασης.


Διαβάστε Περισσότερα:


Τιμή: 39.90 €
Διάρκεια (περίπου): 2 ώρες
Υπηρεσία για: Γυναίκες
Παρέχεται σε: Κατάστημα Αμπελοκήπων

Πρόσθετες Υπηρεσίες που ίσως χρειάζεστε:

Η υπηρεσία βρίσκεται σε προσφορά!!

 • Από 39,90 € μόνο 27,93 € (Κερδίζετε:11,97 € -30%)!.
 • Αλλες σχετικές υπηρεσίες:

  Φυσική Ενίσχυση με Τζέλ + Ημιμόνιμο
  Μόνο Αφαίρεση Τεχνητών (Χωρίς περιποίηση)
  Συντήρηση Τεχνητών
  Τεχνητά σε 1-3 Νύχια

 • Για να κλείσετε ραντεβού, πατήστε εδώ.


  © 2022 PrettySaloon - Σύστημα On-Line ραντεβού
  Τηλέφωνο Ραντεβού: 211 77 0 77 88 και 210.220.89.00