Νέα μέτρα ασφαλείας των PrettySaloon από 4 Μαϊου

Για την αντιμετώπιση του Κορωνοϊού (COVID-19)

Στα PrettySaloon, προκειμένου να προφυλάξουμε τόσο το προσωπικό, όσο και τους πελάτες μας, ισχύουν τα παρακάτω μέτρα προφύλαξης, σύμφωνα και με τις κρατικές οδηγίες. Διευκρινίζουμε ότι τα μέτρα είναι προληπτικά και δεν υπήρξε κανένα κρούσμα του ιού σε κανένα από τα καταστήματά μας και έτσι σκοπεύουμε να παραμείνει :).

Λειτουργούμε μόνο με ραντεβού

Τα καταστήματά μας θα λειτουργούν μόνο με ραντεβού. Για να κλείσετε ραντεβού πατήστε εδώ.

Μέγιστος Αριθμός Επισκεπτών

Κάθε κατάστημα, ανάλογα με τον όγκο του, έχει μέγιστο αριθμό ατόμων που επιτρέπεται να βρίσκεται μέσα στο χώρο. Εάν ο αριθμός αυτός συμπληρωθεί, απαγορεύεται η είσοδος.

ΚΙΤ Προσωπική Υγιεινής (Δωρεάν) - Χρήση Μάσκας

Η χρήση μάσκας από τους πελάτες είναι υποχρεωτική. Επειδή όμως πρέπει να αλλάζει ανά 4 ώρες, στα καταστήματά μας σε κάθε πελάτη παρέχουμε ατομικό κιτ προσωπικής υγιεινής που περιλαμβάνει:

 • Ιατρική μάσκα μίας χρήσεως
 • Ατομικό υγρό αντισηπτικό ή ατομικά μαντιλάκια μίας χρήσεως
 • Πετσέτα μίας χρήσεως

  Αντισηπτικό

  Σε κάθε γραφείο, υπάρχει αντισηπτικό για χρήση από πελάτες και προσωπικό.

  Λίμες - Buffer μίας χρήσης

  Αν και δεν απαιτείται, καθώς αποστειρώνονται όλα τα εργαλεία μας, υπάρχουν προς πώληση ατομικά πακέτα με λίμα και buffer σε πολύ χαμηλές τιμές που μπορείτε να πάρετε και μαζί σας.

  Ειδική Διαδικασία Αποστείρωσης – Πρωτόκολλο Συμπεριφοράς

  Πριν και μετά από κάθε υπηρεσία, ακολουθείται ειδική διαδικασία καθαρισμού, ενώ τηρείται αυστηρό πρωτόκολλο συμπεριφοράς τόσο για τους πελάτες όσο και το προσωπικό. Το πρωτόκολλο αυτό είναι τοιχοκολλημένο σε κάθε θέση εργασίας.

  Εκπαίδευση Προσωπικού

  Το προσωπικό μας έχει εκπαιδευτεί στα νέα αυξημένα μέτρα προφύλαξης και στα ειδικά πρωτόκολλα συμπεριφοράς.

  Με τα παραπάνω μέτρα, συμβάλλουμε ουσιαστικά στη μείωση της εξάπλωσης του νέου ιού, χωρίς πανικό και χωρίς να θυσιάσουμε τη καθημερινότητά μας.

  Συνοδοί - Επισκέπτες

  Οι συνοδοί και επισκέπτες επιτρέπονται κατόπιν συνεννόησης με τον υπεύθυνο. Σε περίπτωση που θέλετε να έρθετε με το παιδί σας, θα πρέπει να έχετε μιλήσει με τον υπεύθυνο του καταστήματος, ώστε να μην υπάρχει πληρότητα ατόμων στο κατάστημα. Σε περίπτωση που δεν έχει προηγηθεί επικοινωνία, θα απαγορεύεται η είσοδος στο κατάστημα εφόσον υπάρχει πληρότητα ατόμων.

  Καφέδες - Χρήση Κινητού

  Κυκλοφορούν αρκετές φήμες για απαγόρευση του καφέ ή της χρήσης κινητού εντός των καταστημάτων. Εάν αυτό γίνει ως απόφαση της πολιτείας θα σεβαστούμε την απόφαση αυτή, παρά τη διαφωνία μας.
  Σε αντίθετη περίπτωση, εφόσον δεν υπάρχει κρατική εντολή, επιτρέπεται ο καφές αλλά και η χρήση του κινητού, αφού προηγουμένως τα έχουμε απολυμάνει με το ειδικό υγρό που διαθέτουμε για χρήση.

  Ωράριο Καταστημάτων

  Τα καταστήματά μας θα ακολουθήσουν το ωράριο που υπήρχε μέχρι σήμερα, δηλαδή 9.00 - 21.00. Σε περίπτωση που χρειαστεί, θα γίνει επέκταση ωραρίου, μόνο κατόπιν ραντεβού.

  Διακοπή Προσφορών - Αλλαγή Υπηρεσιών

  Όλες οι υπηρεσίες μας έχουν αλλάξει. Τα νέα αυξημένα κόστη δεν μας επιτρέπουν να συνεχίσουμε τις προσφορές που υπήρχαν, ενώ οι χρόνοι των υπηρεσιών έχουν μεγαλώσει για να μην υπάρχει αναμονή και συνωστισμός. Με πρωταρχικό σκοπό την ασφάλεια και την αύξηση του επιπέδου των υπηρεσιών, επιλέξαμε να αναβαθμίσουμε όλες τις υπηρεσίες για να εξασφαλίσουμε τη δημόσια υγεία.

  Ζητούμε συγγνώμη για τη ταλαιπωρία και ελπίζουμε στη κατανόηση όλων.

  Η υγεία και η ασφάλεια όλων, είναι η προτεραιότητά μας.


 • Τηλέφωνο: 211.77.0.77.88 και 210.220.89.00