Προσφορές – Τιμές 2017

Για το 2017 ανανεώσαμε πλήρως τους τιμοκαταλόγους και τις υπηρεσίες μας. Ετσι, τα PrettySaloon εξακολουθούν να είναι ο νούμερο ένας προωρισμός για την ομορφιά κάθε γυναίκας, αλλά και άνδρα! Δείτε παρακάτω τις νέες αλλαγές, τις νέες σημαντικά μειωμένες τιμές μας, τις προσφορές αλλά και τις περιόδους εορτών! Διαβάστε για τις νέες αλλαγές στις υπηρεσίες μας και τις μοναδικές προσφορές που δε θα βρείτε πουθενά αλλού.

Υπηρεσία Early Booking

Με τη νέα υπηρεσία Early Booking μπορείτε να πετύχετε σημαντικές εκπτώσεις, αρκεί να 1) κλείσετε και να προπληρώσετε το ραντεβού σας και 2) να είστε συνεπής. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Early Booking πατήστε εδώ.

Αφαίρεση Ημιμόνιμου με 1,5 €

Μας το ζητήσατε και το κάναμε. Μειώσαμε την τιμή της αφαίρεσης ημιμόνιμου όταν παρέχεται σε συνδυασμό με άλλη υπηρεσία. Σαν αυτόνομη υπηρεσία κοστίζει 3,90 € αλλά όταν συνδυαστεί με οποιαδήποτε υπηρεσία manicure κοστίζει μόνο 1,5 €.

Πρόσθετες Υπηρεσίες

Νέες πρόσθετες υπηρεσίες προστέθηκαν στο Manicure και το Pedicure. Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε το οικονομικό manicure μας που κοστίζει από 4,90 € έως 7,90 € και να το ενισχύσετε με τη πρόσθετη υπηρεσία περιποίησης χεριών με παραφίνη, μόνο με 3,90 € επιπλέον.
Αντίστοιχα στο Pedicure μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον 30 λεπτά περιποίησης με 5,90 € ή ενυδάτωση με παραφίνη με 4,90 €.
Η αφαίρεση ημιμόνιμου όπως και η αφαίρεση τεχνητών παρέχεται επίσης ως πρόσθετη υπηρεσία μόνο με 1,5 € η αφαίρεση ημιμόνιμου και μόνο 4,90 € η αφαίρεση τεχνητών.
Οι πρόσθετες υπηρεσίες ισχύουν μόνο με τη προσθήκη βασική υπηρεσίας.

Αποτρίχωση για Ανδρες

Μεγάλη ανανέωση τιμών στην αποτρίχωση για άνδρες. Προστέθηκε πακέτο αποτρίχωσης Full Body 49,90 € ή με 34,90 € με προπληρωμή (Early Booking). Μειώθηκαν σημαντικά οι τιμές αποτρίχωσης με κερί, ενώ το e-light, η μέθοδος ριζικής αποτρίχωσης έχει γίνει πιο προσιτή από ποτέ.

Ριζική αποτρίχωση ανά συνεδρία

Οι εκπτώσεις που ίσχυαν σε πακέτα ριζικής αποτρίχωσης, τώρα ανά συνεδρία με ακόμη πιο μειωμένες τιμές. Αν κλείσετε και με Early Booking 10, θα εκπλαγείτε από το πόσο φθηνά θα σας βγει.

Ακόμη πιο εύκολο On-Line Ραντεβού

Κλείστε on-line ραντεβού ακόμη πιο εύκολα. Το σύστημά μας όχι μόνο σας προτείνει τις υπηρεσίες που χρειάζεστε, αλλά σας εμφανίζει και όλες τις τιμές και προσφορές ανά ημέρα για τις επόμενες 30 ημέρες. Έτσι, μπορείτε να κλείσετε και να προγραμματίσετε τα ραντεβού σας ακόμη καλύτερα.

 

Δείτε αναλυτικά τις τιμές και τις προσφορές μας στους παρακάτω πίνακες, όπως και τις περιόδους εορτών.