Διαδικασία Αποστείρωσης Εργαλείων

Στο Pretty Saloon η καθαριότητα και η αποστείρωση των εργαλείων μας είναι υποδειγματική. Κανένα εργαλείο δεν χρησιμοποιείται χωρίς να έχει περάσει από τη παρακάτω αυστηρή διαδικασία αποστείρωσης, που ακολουθείται σχολαστικά από το προσωπικό μας.

Μετά από κάθε χρήση, ή σε καινούρια εργαλεία, ακολουθείται η παρακάτω διαδικασία:

  1. Αρχικά όλα τα εργαλεία πλένονται.
  2. Τα μεταλικά εργαλεία τοποθετούνται σε κλίβανο εργαλείων που φτάνει τους 250 βαθμούς κελσίου και αποστειρώνονται 100%. Σε αυτή τη θερμοκρασία είναι αδύνατο να επιβιώσει οποιοσδήποτε μικροοργανισμός.
  3. Τα μη μεταλικά εργαλεία που καταστρέφονται σε υψηλές θερμοκρασίες, όπως λίμες, buffer, πινέλα κλπ αποστειρώνονται αρχικά με ειδικό υγρό και στη συνέχεια τοποθετούνται σε κλίβανο υπεριώδους ακτινοβολίας (UV).
  4. Στη συνέχεια όλα τα εργαλεία κλείνονται σε ειδική συσκευασία από πολυπροπυλένιο (κατάλληλη για τρόφιμα) και σφραγίζονται αεροστεγώς.

Το προσωπικό που αποστειρώνει εργαλεία, φοράει πάντα γάντια μία χρήσεως προκειμένου να μην υπάρχει καμία πιθανότητα μόλυνσης.

 

 Δεν υπονομεύουμε την ασφάλεια των πελατών μας
και του προσωπικού μας για κανένα λόγο.

Σε περίπτωση υποψίας και μόνο για ύπαρξη μυκήτων ή άλλης μεταδιδόμενης μόλυνσης, τα μη μεταλλικά εργαλεία παραδίδονται στο πελάτη ή πετιούνται και για κανένα λόγο, δεν αποστειρώνονται μαζί με άλλα εργαλεία κοινής χρήσης.

Στο Pretty Saloon, δίνουμε προτεραιότητα στην υγιεινή και την αποστείρωση, με αυστηρές διαδικασίες, σπάνιες για τα Ελληνικά δεδομένα.

 

Οι αποστειρωτές και τα εργαλεία, βρίσκονται σε χώρο ορατό από τους πελάτες.

Μπορείτε να επιβεβαιώσετε τη διαδικασία αποστείρωσης με μία επίσκεψη στο κατάστημά μας.